Oбявените цени са за помещение за една нощувка и включват:
– нощувка, паркинг, Wi-Fi, , туристически данък и ДДС.

 

Наемане на цяла вила от Вила Парк Сърница

Вила Парк Сърница разполата с 3 вили, разположени една до друга с общ паркинг и обща градина с детски люлки и пързалка. Под две от вилите има 30-местна механа, която може да се наеме за големи компании срещу допълнително заплащане и с предварителна резервация.

Една вила е за 10 човека с 5 двойни стаи, всяка със санитарен възел, две веранди с барбекю и оборудван кухненски бокс на първия етаж. Тъй като вилите са с два отделни входа, можете да наемете един етаж от вила.

Първият етаж е с две двойни стаи, всяка със санитарен възел, хол, кухненски бокс и веранда с барбекю . Вторият етаж е с три двойни стаи, всяка със санитарен възел, веранда с барбекю.

Цена: 300 лева

Наемане на цяла вила „Орфей“

Вила Орфей е за 10 души и се намира в общ двор с Вила Евридика, които са на 800м разстояние от трите вили на Вили Парк Сърница. От вилата има изглед към язовир Доспат. До вилата можете да стигнете с автомобил, който можете да паркирате там или на външния паркинг на двете вили. Под вилата има 30-местна механа, която се наема с допълнителна резервация и заплащане.

Вилата е на два етажа с два отделни входа. На първия етаж, има две двойни стаи, всяка оборудвана със спалня, санитарен възел, телевизор. Двете стаи имат общ хол и  кухненски бокс с посуда от първа необходимост, хладилник и фурна. На верандата за ваше удобство има барбекю, покрай което има разположена дървена маса с пейки, на които да се храните на чист въздух или просто да си релаксирате.

На втория етаж има три двойни стаи, всяка от които е оборудвана със спалня, санитарен възел, телевизор. Етажът разполага с обща веранда с барбекю, хладилник и посуда от първа необходимост.  На втория етаж от вилата НЯМА общо вътрешно помещение.

Цена: 300 лева

Наемане на цяла вила „Евридика“

Вила Евридика е за 10 души и се намира в общ двор с Вила Орфей, които са на 800м разстояние от трите вили на Вили Парк Сърница. От вилата има изглед към язовир Доспат. До вилата можете да стигнете с автомобил, който можете да паркирате там или на външния паркинг на двете вили. Под вилата има 30-местна механа, която се наема с допълнителна резервация и заплащане.

Вилата е на два етажа с два отделни входа. На първия етаж, има две двойни стаи, всяка оборудвана със спалня, санитарен възел, телевизор. Двете стаи имат общ хол и кухненски бокс с посуда от първа необходимост, хладилник и фурна. На верандата за ваше удобство има барбекю, покрай което има разположена дървена маса с пейки, на които да се храните на чист въздух или просто да си релаксирате.

На втория етаж има три двойни стаи, всяка от които е оборудвана със спалня, санитарен възел, телевизор. Етажът разполага с обща веранда с барбекю, хладилник и посуда от първа необходимост. На втория етаж от вилата НЯМА общо вътрешно помещение.

Цена: 300 лева

Резервации се правят или за цялата вила или само за единия етаж. Вилата не се наема и заплаща по отделни стаи.

Цената за цялата вила е 300лв. За резервации над 7 нощувки получавате 5% отстъпка от общата сума за нощувките.

Първи етаж

За дълга, пълноценна почивка със семейството и приятелите ви, предлагаме настаняване на първия етаж в семейна вила. Разпределението й включва: две двойни стаи, всяка със собствен санитарен възел, кухненски бокс и веранда с гледка към язовира, оборудвана с дървена масичка и пейки .

Интериорното решение за целия етаж е с акцент върху естествените материали, топлите цветове и уюта. Кухненският бокс е обзаведен с хладилник, фурна и посуда от първа необходимост.Предвиден е кът с мека мебел, подходящ за хранене и приятна почивка.

Всяка стая има телевизор с кабелна телевизия и достъп до WiFi.

В цената е включена нощувка, паркинг, интернет, туристически данък.

Етажът е самостоятелен с отделен вход.

Цена: 140 лева

Втори етаж

Вторият етаж на семейната вила предлага удобства и възможности за весела и спокойна почивка на големи компании. Разпределението му включва: три двойни стаи – всяка със собствен санитарен възел и веранда с барбекю.

За ползотворна и емоционална почивка Ви предлагаме – настаняване във втория етаж на семейна вила.Помещенията са светли, просторни, с топли цветове и с успокояваща атмосфера. Навсякъде има достъп до WiFi и кабелна телевизия. Верандата е обзаведена с дървена масичка и пейки, и е оборудвана с барбекю. Можете да се забавлявате, приготвяйки си вкусотии и да се наслаждавате на гледката към язовира.

В цената е включена нощувка, паркинг, интернет, туристически данък.

Етажът е самостоятелен, с отделен вход.

Цена: 160 лева

Настаняването с всякакъв вид домашни любимци е забранено!

Разгледайте възможностите за настаняване и резервирайте вашето място за почивка при нас.

Резервациите се правят по телефона, след което се изпраща капаро в размер на 30% от общата сума.

Когато получим капарото по сметката ни (дадена в контакти и изписана на всяка страница най-долу), изпращаме официална бланка потвърждение за вашата резервация, която трябва да представите при пристигане.

При анулиране на резервацията от страна на клиента или при непристигане, изпратеното капаро не се връща!